Produkter

Bremseklosser for aktiv gatekjøring og trackdays

Ved normal kjøring på vei funker vanlige bremseklosser helt fint. Det kreves ikke så mye fra bremseklossene, og bremsene brukes lite og lett da man som regel tilpasser farten i god tid. Man bremser gjerne før en rundkjøring, før et kryss, eller når man skal ned i fart, og det er sjeldent man må klemme inn bremsen hardt gang på gang. Til normal og lett/aktiv kjøring fungerer de originale klossene helt ok.

Det er først når du virkelig pusher grensene på veien eller kjører på trackdays du har behov for noe mer. Etter runde på runde med hardkjøring kan fort bremsene begynne å miste grepet sitt, og vil gripe dårligere og dårligere da dem ikke tåler så høy varme. Da ønsker man en bremsekloss som ikke mister disse egenskapene, runde etter runde. EBC EPFA sinter bremsklosser er utviklet for rask gatekjøring og trackdays. De tåler hardkjøring runde på runde, med meget godt grep. Dette er bremseklossen for deg som ønsker å kjøre kjappe rundetider. Vi anbefaler samtidig å bytte til stålomspunnede bremseklosser og bremsevæske som har høyere kokepunkt ved slik kjøring.

OBS! GPFA er en rendyrket racingbremsekloss, og må ikke brukes på veien! Vi fører ikke racingprodukter, og har derfor ikke denne bremseklossen i vår nettbutikk. Skulle du allikevel ønske å bestille slike klosser til racingbruk kan du sende oss en e-post så skal vi hjelpe deg.