Produkter, Teknisk

Honda CRF 1000 L Africa Twin

Honda CRF 1000 L ABS Africa Twin er et av Hondas flaggskip i gate/offroad segmentet. Den er lettkjørt og byr på mye kjøreglede. Du blir ikke sliten på langtur og man kan ha med seg mye bagasje med det rette utstyret. Vi har valgt å legge ut produkter fra SW-Motech da de leverer høy kvalitet og god passform. Skal man virkelig utnytte all plassen kan man sette på sidevesker, toppboks og tankbag.

For en stund tilbake monterte vi veltebøyler og midtstøtte på en Kawasaki Versys 1000. Monteringen gikk som en drøm, da passformen og kvaliteten var i toppsjiktet. Det er akkurat derfor vi kun legger ut kvalitetsprodukter. Vi orker ikke billige produkter da det som regel byr på problemer. Dårlig passform og materialer som ruster er noe man får med på kjøpet om man går for det billigste. Man får hva man betaler for, og SW-Motech anbefales på det sterkeste.

Tenker du på å kjøpe utstyr og deler til Honda CRF 1000 L, bør du se utvalget vårt. Vi fører kun kvalitetsprodukter vi selv ville brukt på egen motorsykkel.