Produkter

Luma skivelås

Det er vanskelig å vurdere kvalitet ut ifra et bilde. En skivelås skal først og fremst beskytte kjøretøyet fra tyveri, og mange ganger kan man bare gjette seg til kvaliteten og håpe på at kjøretøyet ikke blir stjålet.

Da vi fikk inn denne skivelåsen ble vi overrasket over hvor tung den var. Skivelåsen i seg selv er ikke stor, men man bemerker seg tyngden. Det er et veldig godt tegn på at den er solid. En tung lås er et godt tegn og betyr som regel at den er sterk. Denne skorer meget høyt i sikkerhetstesten og vi har kun valgt å ta inn låser som skorer høyt, da vi fokuserer på god kvalitet. Låsen som er i herdet stål kommer i korrosjonsbestandige materialer som gjør den værbestandig, og nøkkelen kan settes i begge veier slik at den blir enklere å betjene. Skal du ha en solid skivelås er dette et godt valg. Luma er et kjent firma som har eksistert siden 1975.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *