Produkter

Icon Airframe Pro Quicksilver

Etter å ha solgt flere av disse fikk vi mer og mer lyst på en selv, og til slutt gav vi etter! Å pakke opp denne var som å oppleve julaften på nytt! Designet og lakken i seg selv gjør at man helst vil ha den hjemme på utstilling i et glassmonter, men et sted må grensen gå. En hjelm skal jo først og fremst brukes! Når det er sagt gjør det ikke noe at den ligger tilfeldig synlig for andre tilskuere 😉 Det er ofte vanskelig å se hvor kul lakken er så har lagt ut en video av den (nederst på siden) så man kan se selv. Bildene har jeg selv tatt.

Jeg har fra før av brukt toppmodellene til både Shoei og Arai, så denne hjelmen har virkelig noe å stå opp imot. Jeg solgte min Arai RX7 Corsa Air forrige sesong, og har til nå brukt en noe eldre Shoei hjelm med GSX-R lakk (Original Suzuki hjelm, laget av Shoei). Det blir morro å teste ut Icon Airframe Pro fremover. Jeg bruker normalt sett Medium i både Shoei og Arai, og denne hjelmen satt som et skudd. Passformen er av den mest normale typen hvor den er litt lengre enn bred. Den klemmer godt på kinnene uten at jeg biter meg i dem om jeg åpner og lukker munnen, noe man kan oppleve om man prøver en altfor liten hjelm. Den har også utagbart og vaskbart innertrekk så man kan vaske den ved behov.

Visiret er lett å åpne og lukke, og om man trykker den ekstra hardt ned vil man kunne låse visiret med en «pinne» som passer med et hull i visiret. Det samme hadde Arai hjelmen og man skjønner først hvorfor dette er fint når man kjører i «høyere hastigheter».

Hva jeg absolutt også elsker med hjelmen er utsparingen man har i nakken. Når man kryper under kåpeglasset ved rask kjøring slipper man at hjelmen butter borte i noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *