Produkter

Icon skinnvest med ryggmerke (valgfritt)

Det er først når alle har matchende ryggmerke man kan kalle seg skikkelig MC klubb! Denne vesten kommer uten logo i fronten og har et stort avsatt område tilpasset ryggmerke. Vi leverer vesten og ryggmerker tilsvarende bildene, helt etter ditt eget ønske. Ryggmerkene blir billigere jo flere man kjøper og kan tilpasses den enkelte. Merkene leveres med lim på baksiden så man først kan prøvetilpasse dem selv, for å så få dem sydd på om man er fornøyd. Man kan også få laget mindre merker som kan festes på vesten om ønskelig.

Vesten er av høyeste kvalitet og har 1,4mm tykt skinn og justering i siden. Kontakt oss for et prisoverslag til MC klubben din, eller om du selv ønsker en unik vest med ryggmerke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *