Om oss

Motorsykkeldeler.no er drevet av fagfolk som jobber aktivt i bransjen. Alle våre produkter er nøye utvalgt, og vi gir deg gjerne gode tips og råd om hva du burde kjøpe av MC-utstyr eller MC-deler til din motorsykkel. Er du i tvil kan du sende oss en e-post, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan med å finne det du er ute etter.


Vi handler kun med seriøse leverandører som vi vet med sikkerhet kun leverer autentiske varer! Kjøper man varer selv på f.eks Ebay, kan man fort ende opp med å kjøpe falske kopier. Kopiene er så gode at man knapt kan se/merke forskjell, og som regel er varene priset så høyt (men likevel rimelig) at de oppfattes som autentiske, noe de ikke er.


Trenger du hjelp med å finne ut hva du trenger, kan du sende oss registreringsnummeret på kjøretøyet ditt og informasjon om hva du ønsker. Vi svarer deg så fort vi kan og kommer med gode forslag som passer deg og din motorsykkel. Produktene som ligger i nettbutikken vår er bare en brøkdel av hva vi kan skaffe. Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.